Hoeveel kost het om een dak per vierkante voet te dakspanen?

De gemiddelde kosten voor het installeren van asfaltshingles op een standaard oppervlakte van 3.000 m². Veel huiseigenaren zijn bereid om de hogere kosten voor architecturale dakspanen te betalen, omdat er veel vraag naar is op de thuismarkt en omdat ze de aantrekkelijkheid vergroten.

Hoeveel kost het om een dak per vierkante voet te dakspanen?

De gemiddelde kosten voor het installeren van asfaltshingles op een standaard oppervlakte van 3.000 m². Veel huiseigenaren zijn bereid om de hogere kosten voor architecturale dakspanen te betalen, omdat er veel vraag naar is op de thuismarkt en omdat ze de aantrekkelijkheid vergroten. De prijs van architecturale dakspanen wordt algemeen beschouwd als een hoogwaardig dakbedekkingsproduct dat wordt gebruikt in moderne, luxe huizen. De prijs van architecturale dakspanen is gebaseerd op de betere duurzaamheid en beschikbaarheid in veel verschillende kleuren en ontwerpen.

Ondertussen zijn de kosten voor asfaltshingles met 3 tabs lager omdat ze al een tijdje bestaan en hebben ze minder stijlopties dan het architecturale type. Prijsbewuste huizenkopers krijgen vaak meer waar voor hun geld met dakspanen met 3 tabbladen, terwijl degenen die een hoogwaardige afwerking als hun topprioriteit beschouwen, kunnen kiezen voor architecturale dakspanen. In de meeste gevallen begint de installatie met het verwijderen van het oude dak. Hoewel sommige asfaltshingles over een bestaand shingledak kunnen worden geïnstalleerd, kan dit maar één keer gebeuren.

Daarna moeten beide lagen loskomen. De oude gordelroos is afgeschraapt, samen met de onderlaag. Het dakterras wordt onderzocht om er zeker van te zijn dat het in goede staat is om het nieuwe dak te plaatsen, en eventuele reparaties of verstevigingen zullen op dit moment worden uitgevoerd. Wist je dat? De gemiddelde huisgrootte in Amerika is ongeveer 2.200 vierkante meter, waarbij oudere huizen meestal kleiner zijn en tussen 1.500 vierkante meter groot zijn.

Nieuwer gebouwde huizen zijn doorgaans groter en meten tussen 2.400 vierkante meter. Veel huiseigenaren maken deze vaak slechte keuzes, omdat ze in de eerste plaats niet echt begrijpen hoe belangrijk een goed dak is, omdat ze geen algemene kennis over dakbedekking hebben en bang zijn om opgelicht te worden, vaak terecht. Na inspectie van het dak en een gesprek met de huiseigenaar, zal een aannemer een schatting maken voor het project. Bij het inschatten wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke factoren, waaronder materiaal, complexiteit van de taak en de hoeveelheid tijd die nodig is om de taak te voltooien.

Wist je dat? Ventilatie is een van de belangrijkste gebieden waar hoeken vaak worden gesneden door minder gerenommeerde aannemers. Geniet van een wandelaar van één verdieping met een oppervlakte van 1500 m². Bijgevoegde garage van 500 vierkante meter, één laag dakspanen, zakgoot (Californische stijl) in Seattle, WA. De geschatte dakgrootte inclusief de aangrenzende garage is 2.300 vierkante meter.

Laten we genereus zijn en uitgaan van een totale dakgrootte van 2.500 vierkante voet. Ik heb een schatting gekregen van het dakbedekkingsbedrijf Erie om mijn bestaande dak te vervangen door nieuwe architecturale asfaltshingles. Met twee gevels en twee dakkapellen. Ja, u hebt gelijk als u vermoedt dat aannemers over het algemeen meer per vierkante meter in rekening brengen.

Voor dakwerkzaamheden aan kleinere huizen, deels omdat de voorbereidings- en installatiewerkzaamheden net zo lang kunnen duren als een grotere klus. Ik begrijp uw frustratie en verwarring over de kosten van synthetische leisteen versus. Er is veel verkeerde informatie en slecht geïnformeerde schrijvers die artikelen bijdragen aan sites zoals HGTV. Vaak doen de schrijvers van deze sites niet hun due diligence-onderzoek en kiezen ze ervoor om te vertrouwen op of te citeren op andere sites die dezelfde verkeerde informatie bevatten.

De waarheid is dat synthetische leisteen en shakes als een premiumproduct worden beschouwd en vaak twee keer zoveel kosten als asfaltshingles om te installeren. Mijn zoon heeft een U-vormig huis van 2200 m². Ft. Het dak loopt schuin naar binnen en lekt een beetje bij de open haard en is in andere gebieden kromgetrokken.

We willen een schoonmoederappartement bouwen van ongeveer 1.100 m². Boven de garage en zo ver mogelijk terug in de U-vorm. Het probleem is dat het dak eerst gerepareerd moet worden. Waar beginnen we? Kunnen beide tegelijk worden gedaan?.

De reparatiekosten kunnen voor asfalt iets duurder zijn dan voor synthetische leisteen, vooral in warme klimaten met zon en hitte. Langdurig zonlicht en extreme temperaturen kunnen ervoor zorgen dat asfalt aan scheurvorming wordt blootgesteld, waardoor reparaties nodig zijn. Synthetische leisteen scheurt minder snel. Asfalt maakt zich zorgen over het milieu vanwege de giftige dampen die vrijkomen bij recycling.

Synthetische leisteen heeft dat probleem niet en is vaak gemaakt van gerecyclede materialen. Zo blijft het hele daksysteem optimaal functioneren, vooral als u in een gebied woont met hevige regen of bladeren die vast komen te zitten in de dakgoot of duidelijke dakschade verbergen. Terwijl u uw dak laat repareren, kunt u andere gerelateerde projecten voor woningverbetering aanpakken waarbij u normaal gesproken een deel of het hele dak moet afbreken. Hershingling is echter een populair alternatief voor volledige vervangingen voor huiseigenaren die een upgrade van hun dakbedekking nodig hebben maar nog steeds een stevige dakfundering hebben.

Bij 8 dakramen is het echter aan te raden om het oude dak eraf te scheuren, zodat u de juiste flitsers rond de dakramen kunt installeren, wat gemakkelijker te doen is als het oude dak eenmaal is verwijderd. Het vervangen van het hele dak kan echter kosteneffectiever zijn als uw dak ouder is, er wijdverspreide structurele problemen zijn of als u van plan bent uw huis binnenkort te verkopen. Vierkante meters en dakbedekkingsmateriaal bepalen in de eerste plaats de kosten van nieuwe daken, maar hier zijn nog enkele andere factoren waarmee u rekening moet houden. Dat gezegd hebbende, klinkt het project niet al te moeilijk, want het is een huis met één verdieping en een vrij typisch dak, midden op de weg met schilddak (8 en 12 hellend).

U kunt een veelkleurig dak krijgen met duurzame dakspanen die het dak koel en vrij van ernstige schade houden. Verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op uw kosten zijn het merk en type dakspanen; het type onderlaag; de dakhelling; de complexiteit van het werk; het bedrijf dat het dak installeert en de lokale vastgoedwaarden. Reparatie verdient vaak de voorkeur als uw dak minder dan 10 jaar oud is en de schade beperkt blijft tot één deel van het dak. Als het dak aanzienlijk groter is, bijvoorbeeld 3.500 vierkante meter of 35 vierkanten met meerdere dakkapellen en valleien, dan zou de prijs hoger zijn, maar het is onwaarschijnlijk dat het dak zo groot en complex is, aangezien het een gefabriceerd huis in Nevada is.

Dit is een voordelige manier om dakbedekkingsmaterialen in de juiste hoeveelheid aan te schaffen voor een groot dakproject voor woningen, zoals een nieuwe installatie of volledige vervanging. Een plat dak is gevoelig voor stilstaand water en lekkages, terwijl een hoog dak problemen veroorzaakt bij installatie, reparatie en onderhoud. Daken met veel openingen voor dakramen en schoorstenen of talrijke valleien en dakkapellen zullen hogere arbeidskosten met zich meebrengen dan eenvoudigere daken. Voor een laag hellend dakgedeelte zou u een membraandak moeten gebruiken, zoals EPDM-rubber, PVC of TPO-membraan.

We hebben een huis met 3 verdiepingen in San Francisco en zijn op zoek naar een afdichtingscoating (vloeibare dakcoating) die op het dak en de borstweringsmuren kan worden aangebracht. .