Wat zijn de verschillende soorten dakdekkers?

Er zijn verschillende soorten dakdekkerswerkzaamheden, variërend van het inschatten van het werk tot de daadwerkelijke installatie van de dakbedekkingsmaterialen. Tegelverwijderaars, dakspaninstallateurs en teerapplicatoren zijn enkele van de verschillende dakdekkerswerkzaamheden die op de meeste dakbedekkingslocaties gebruikelijk zijn.

Wat zijn de verschillende soorten dakdekkers?

Er zijn verschillende soorten dakdekkerswerkzaamheden, variërend van het inschatten van het werk tot de daadwerkelijke installatie van de dakbedekkingsmaterialen. Tegelverwijderaars, dakspaninstallateurs en teerapplicatoren zijn enkele van de verschillende dakdekkerswerkzaamheden die op de meeste dakbedekkingslocaties gebruikelijk zijn. Op sommige soorten rubberen daken is het uitspreiden van de erwtensteen een van de meest vermoeiende werkzaamheden voor dakdekkers, terwijl bij sommige groene daksystemen werknemers zijn die graszoden over een waterdicht membraan leggen dat op het dak is geplaatst. Er zijn 4 verschillende soorten dakdekkers om uit te kiezen als je een nieuw dak nodig hebt.

Ontdek wat ze zijn, met de voor- en nadelen van elk. Nog niet zo lang geleden waren asfaltshingles, leisteen, klei of betontegels zowat de enige dakopties. Tegenwoordig bieden geavanceerde dakbedekkingsmaterialen een ongekend scala aan alternatieven, evenals een nieuw uiterlijk voor bestaande materialen. Geavanceerde zonnecollectoren kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande dakspanen en genereren tot 1 kilowatt energie per 100 vierkante voet.

Ze zijn vooral goed voor zonnige daken in verenigingen van huiseigenaren die typische zonnepanelen verbieden. Hoewel ze kunnen helpen om de energiekosten te compenseren met zonne-energie, kosten ze ook meer dan traditionele opties voor zonne-energie. Asfaltdakspanen zijn de meest voorkomende dakbedekkingsmaterialen in Amerika omdat ze effectief zijn in alle omgevingsomstandigheden. De kwaliteit varieert sterk, dus vraag of ze voldoen aan de ASTM D3161, klasse F (110 mph) of ASTM D7158, windtests van klasse H (150 mph) en de duurzaamheid AC438.Vergrendelende panelen bootsen leisteen, klei of gordelroos na en zijn bestand tegen schade veroorzaakt door zware regenval (tot 8,8 inch per uur), wind van 120 mijl per uur, optiling, hagel en dooicycli.

Daarom zijn ze een economische, effectieve keuze voor natte, winderige gebieden of gebieden die gevoelig zijn voor bosbranden. Sommige met steen beklede stalen daken hebben een garantie voor de levensduur van het huis. Dakbedekking in leisteen gaat meer dan 100 jaar mee. Het brandt niet, is waterdicht en bestand tegen schimmel en schimmels.

Leisteen is effectief in natte klimaten, maar is duur, zwaar en kan gemakkelijk breken als erop wordt getrapt. Houd hier rekening mee als je in een gebied woont waar hagel voorkomt. Rubberleisteen ziet er natuurlijk uit en kan met een mes worden gesneden voor ingewikkelde daken, zoals die op Victoriaanse huizen. Daken van rubberleisteen gaan 100 jaar mee, maar kunnen beschadigd raken door schotelantennes en voetpaden — en kunnen dus ook gevoelig zijn voor schade door hagel, vergelijkbaar met leisteen.

Dakbedekkingsprofessionals die zijn opgeleid om rubberleisteen te installeren, zijn misschien moeilijk te vinden. Dakpannen van klei en beton zijn bestand tegen schade door tornado's, orkanen of winden tot 200 mijl per uur en zelfs aardbevingen, volgens A Summary of Experimental Studies on Seismic Performance of Concrete and Clay Roofing Tiles van de University of Southern California voor het Tile Roofing Institute. Ze zijn goed in warme, droge klimaten. Ze hebben mogelijk extra ondersteuning nodig om hun gewicht te dragen, en ze breken waarschijnlijk als ze erop lopen.

Groene daken zijn bedekt met planten en kunnen de luchtkwaliteit verbeteren, de waterafvoer verminderen en huizen isoleren om stedelijke hitte-eilanden te verminderen. Ze hebben echter extra structurele ondersteuning nodig, een dampremmende laag, thermische isolatie, waterafdichting, drainage, waterfiltratie, grond, compost en planten. Hun geschatte levensduur is 40 jaar. Deze zware dakbedekking bestaat uit lagen asfalt, teer of lijm met daarop een aggregaat en is alleen voor platte daken.

Teer- en grinddaken, ook voor platte daken, zijn het beste voor dakdekken met veel voetverkeer. Deze daken kunnen in de zomer plakkerig worden en het is moeilijker om sneeuw van deze daken te vegen in vergelijking met gladde oppervlakken. Ze kunnen 20 tot 25 jaar meegaan. Asfaltshingles zijn al meer dan 150 jaar de industriestandaard, en niet zonder reden.

Asfalt is bestand tegen water en kan worden gemaakt om te lijken op dakspanen van tegels, hout of leisteen. Asfaltshingles zijn ook ongelooflijk kosteneffectief en eenvoudig te installeren, te onderhouden en te repareren, waardoor ze een geweldige dakspaan zijn voor uw eenvoudige Amerikaanse nieuwe huizenkoper. Ze zijn er eigenlijk in drie verschillende stijlen, wat veelzijdigheid toevoegt als een ander onderdeel waardoor ze de beste optie zijn. Ze zijn er in 3 basisvarianten; gordelroos met 3 tabbladen, dimensionale gordelroos en luxe gordelroos.

Houten dakspanen hebben een mooie, rustieke esthetiek, maar gaan ze lang mee? Kort antwoord, JA. Goed geïnstalleerde houten dakspanen kunnen 25-40 jaar meegaan. Gordelroos gemaakt van cederhout kan zelfs worden behandeld om brandwerend te zijn en voortijdig bederf te voorkomen in sommige klimaten. Dennenhout is ook verkrijgbaar die behandeld zijn met conserveermiddelen om vervelende insecten en vroegtijdige rot en bederf weg te houden.

Waterbestendig — Leisteengordelroos is bestand tegen zware regenval, sneeuw en harde wind. Het rot ook niet en er groeien geen schimmels of schimmels. Een nadeel van een leien dak is onder meer dat het gemakkelijk kan breken wanneer het met kracht wordt geraakt door hagel of ander puin. En ook hun dure kosten vooraf.

Maar als u een levenslange investering in uw huis wilt doen, is de beloning van leisteengordelroos een groot voordeel als u het gewoon wilt neerzetten en vergeten. Zoals bij veel dakbedekkingsmaterialen, zijn er van elk type enkele voor- en nadelen. Enkele geweldige voordelen van metalen dakbedekking zijn onder meer; Kan gemakkelijk deuken — Het wordt misschien niet aanbevolen om metalen dakbedekking te gebruiken in gebieden die gevoelig zijn voor hagel. Net als bij een auto kan de metalen dakbedekking mogelijk deuken als er grote hagel op terechtkomt.

Metalen dakbedekking is echt het best presterende daksysteem dat beschikbaar is. Lees hier meer over de voordelen van metalen dakbedekking en hoe we deze voor onze klanten installeren. In elkaar grijpende metalen dakspandaken zijn het op een na populairste type metalen dakbedekking voor woningen geworden. Er is een grote verscheidenheid aan verschillende soorten metalen dakspanen om uit te kiezen, meestal gegalvaniseerd staal en aluminium, maar u kunt ook zinken- of koperen dakspanen vinden.

Metalen dakspanen gaan veel langer mee dan veel soorten, en je kunt metalen dakspanen krijgen die op andere soorten lijken. Bijvoorbeeld cederhouten dakspanen en leisteen, deze metalen dakspanen zullen er sterk op lijken, maar ze kosten waarschijnlijk minder en gaan langer mee. Om te beslissen of een met steen bekleed stalen dak geschikt is voor u, overweeg het volgende; Stijlvol — Met steen gecoate stalen dakspanen, sommige in een grote verscheidenheid aan stijlen. Geavanceerde technologie heeft ervoor gezorgd dat je nooit zou weten dat de tegels echt van metaal zijn gemaakt.

Voor het ongetrainde oog imiteren ze het uiterlijk van leisteen en klei zo goed dat er geen waarneembaar verschil is. Maar hij zal er nog vele jaren als nieuw blijven uitzien zonder extra onderhoud. Verkoopdakdekkers zijn grotere bedrijven die dakbedekking in de detailhandel doen of stormen achtervolgen (meer over dat type dakdekker in een minuut). Het materiaal maakt het perfect om op te lopen, zonder schade, dus platte daken passen het beste bij dit soort dakbedekkingsmateriaal.

Dit type dakdekker doet verzekeringsclaims, dakreparaties, inspecties voor vastgoedbedrijven, wat u maar nodig heeft. Om te zien wat het beste is in uw regio, praat met erkende dakdekkers en bekijk enkele van de nieuwere ontwikkelingen in de buurt om ideeën op te doen over welk type dakbedekkingsmateriaal u moet gebruiken. .