Wat is de beste temperatuur om een dak te vervangen?

Volgens een schatting van Roofing Construction %26 door Daniel Benn Atcheson liggen de beste temperaturen om asfaltshingles te installeren tussen 40 en 85 graden F (4 en 26 graden C). Als u dakshingles installeert bij koud weer onder deze temperaturen, kunnen uw dakspanen broos worden en vatbaarder voor breuk.

Wat is de beste temperatuur om een dak te vervangen?

Volgens een schatting van Roofing Construction %26 door Daniel Benn Atcheson liggen de beste temperaturen om asfaltshingles te installeren tussen 40 en 85 graden F (4 en 26 graden C). Als u dakshingles installeert bij koud weer onder deze temperaturen, kunnen uw dakspanen broos worden en vatbaarder voor breuk. Hoe dan ook, temperaturen tussen 70 en 80° F (21-27° C) zijn ideaal voor dakconstructies. Tussen 40 en 85 graden F wordt beschouwd als de beste temperatuur om een dak te vervangen.

Stel echter dat u dakshingles installeert bij koud weer onder deze temperaturen. In dat geval kunnen de gordelroos broos worden en vatbaarder voor breuk. U moet ervoor zorgen dat u het juiste dakbedekkingsbedrijf kiest, dat het dak correct is geïnstalleerd en dat het weer meewerkt tijdens het vervangingsproces. Het is echter belangrijk om een gerenommeerde dakdekker in te huren die kan herkennen of het koude weer van invloed is op de kwaliteit van uw dakvervanging.

Het installeren van een dakbedekking bij koud weer brengt uitdagingen met zich mee, maar het is nog steeds een perfect geschikt seizoen om uw dak te vervangen.