Hoeveel moet ik in rekening brengen om een shingledak te maken?

Het is een grote beslissing om te kiezen welke dakspanen het beste bij uw dak en budget passen, maar met een beetje hulp van deze prijsgids bent u goed op weg naar een nieuw dak dat past bij uw huis en uw budget. Maar als er veel werk nodig is om oude dakspanen te verwijderen en uw dak na de verwijdering meer reparaties nodig heeft, kunt u uiteindelijk meer betalen dan alleen het installeren van een nieuw shingledak.

Hoeveel moet ik in rekening brengen om een shingledak te maken?

Het is een grote beslissing om te kiezen welke dakspanen het beste bij uw dak en budget passen, maar met een beetje hulp van deze prijsgids bent u goed op weg naar een nieuw dak dat past bij uw huis en uw budget. Maar als er veel werk nodig is om oude dakspanen te verwijderen en uw dak na de verwijdering meer reparaties nodig heeft, kunt u uiteindelijk meer betalen dan alleen het installeren van een nieuw shingledak. Deze prijs is gebaseerd op een woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een beloopbare dakhelling, een beetje complexiteit van het dak en architecturale asfaltshingles. Maar wat als u naast een architecturale asfaltdakspaan ook een ander dakbedekkingsmateriaal wilt? Om iets specifieker te zijn, geef ik u de kosten per vierkante voet van de 5 gebruikelijke dakbedekkingsmaterialen.

Blijf lezen om erachter te komen hoeveel dakspanen en dakbedekkingsproducten kosten, afhankelijk van het gebruikte dakbedekkingsmateriaal en de vierkante meters van uw dak. Doe-het-zelf dakbedekking kost u misschien meer dan het inhuren van een professional als u rekening houdt met de kosten van gereedschap dat gepaard gaat met het verversen van uw dak. Het type dakspanen dat u kiest en de staat van uw dak hebben ook invloed op de gemiddelde kosten van een nieuw dak. Beide soorten dakspanen van composiet zijn een aanzienlijke investering en zullen meer kosten dan het duurste asfaltdak.

Tenzij u daken van 9-5 installeert of repareert, wilt u het installeren van dakshingles waarschijnlijk aan de professionals overlaten. Ja, asfaltshingdaken staan bekend als een relatief goedkope dakbedekkingsoptie die koude winters kan overleven. Koperen dakbedekking is zeer duurzaam, licht van gewicht en is toevallig een van de meest esthetisch aantrekkelijke opties voor metalen dakshingles. Hoewel asfaltdakpannen het meest populaire daktype zijn, zijn veel andere materialen het overwegen waard.